mail-lm
21 januari 2018 kl 16. Elaines café, Stationshuset, Hultsfred.

21 januari 2018 kl 16. Elaines café, Stationshuset, Hultsfred.

TrioMusicaviva_web

Trio Musica Viva

“Afternoon Tea”

Trion Musica Viva bildades 1993 sedan paret Costici flyttade till Västervik och består av Virginia Costici, Alexandru Costici och Gunnar Andersson.

Virginia Costici, piano, är född i Rumänien. Hon studerade piano vid musikhögskolan i Iasi och arbetade som pianolärare. Virginia kom till Sverige 1990 och jobbade som pianolärare i Karlskrona och sedan 1993 vid kulturskolan i Västervik.

Alexandru Costici, violin, är född i Rumänien där han studerade violin vid musikhögskolan i Iasi och arbetade som orkestermusiker och fiollärare. Han kom till Sverige 1989 och har jobbat som violinist vid Göteborgsoperan och därefter som fiollärare i Karlskrona och Västervik.

Gunnar Andersson har efter studier vid Ingesunds musikhögskola och Musikaliska Akademien arbetat som cellist i Norrköpings symfoniorkester och i Oskarshamnensemblen (nuvarande Camerata Nordica).

Trion framför dels klassisk repertoar av kända tonsättare som Bach, Händel, Beethoven, Tschaikowsky, Raff, Schubert, Dvorak, Sibelius, dels populär musik från olika tidsepoker.

 

Anmälan om deltagande ska göras senast 15 jan till Britt-Marie Schwab, 070-379 49 76 eller brittmarie.schwab@telia.com

Ingen gratis entré för heltidsstuderande denna gång.