mail-lm
15 november 2017 kl. 19. Gröna salen, Kalmar Slott.

15 november 2017 kl. 19. Gröna salen, Kalmar Slott.

Scho_web
Michael Schöch,
piano

Program:
Vierne: 3 Nocturnes op. 34
Schumann: Humoreske op. 20
Reubke: Pianosonat b-moll

Michael Schöch är född 1985 i Innsbruck, Österike och en av få musiker som är lika skicklig i både piano- och orgelrepertoarerna. Han har tilldelats första pris på ARD International Music Competition i orgelkategorin, ett pris som utfärdades igen för första gången på 40 år och öppnade möjligheter för honom att framträda i stora konsertsalar och katedraler. Michael Schöch har spelat med kända orkestrar, till exempel Bayerska radiosymfoniorkestern, den Tyska symfoniorkestern i Berlin, Stuttgart kammarorkester, Tyrolens symfoniorkester och Orchester de l’Opéra de Rouen med flera.
Michael Schöchs piano- och orgelkonserter har dokumenterats i många radioinspelningar (som ORF, BR, SWR, Deutschlandradio) samt olika albumproduktioner. De senaste inspelningarna är det kompletta piano- och orgelarbetet av Julius Reubke (OehmsClassics) och de kompletta klarinettsonaterna av Max Reger (med R. Oberaigner / klarinett, MDG).
Michael Schöch studerade piano i Innsbruck (Bozidar Noev), München (Gerhard Oppitz) och Salzburg (Pavel Gililov) samt orgel i München (Edgar Krapp). Sedan 2015 är han professor i orgel på Tiroler Landeskonservatorium.

__________________________________________________________________________________________________

Abonnemangspriset för Kammarmusikföreningens konserter är 800 kr och för studerande ungdom 400 kr. Biljettpris vid enstaka konsert är 200 kr. För studerande 100 kr. Abonnemang tecknas genom att sätta in pengarna på bankgiro 5884-3053, eller genom att betala direkt vid entrén. Abonnemang via internet och biljetter till konserten via internet nortic.se
Biljetter och abonnemang säljs också av Dillbergs Bokhandel, tel. 0480-101 64. KalmarSalen, Skeppsbrogatan 49, tel. 0480-42 10 10, e-post: biljettcentrum@kalmarsalen.se
Medlem har med sin avgift betalt entré till spelårets sju konserter. Skulle det inträffa att du inte kan gå på en konsert låna då ut ditt medlemskort till en familjemedlem eller vän.